Det helt nya Summer House Cafe and Beach Club Pattaya är nu öppet nära Jomtien Beach

Pattaya –

Summer House Cafe and Beach Club Pattaya har precis öppnat officiellt tidigare i veckan nära Jomtien Beach.

Summer House Cafe and Beach Club Pattaya är det enda minimala caféet nära Jomtien Beach som har, enligt ägarna, en underbar havsutsikt i en kylig, avslappnad miljö.

Njut av din långa semester på Summer House Cafe och Beach Club Pattaya med utsökt mat, kaffe och dryck. Lyssna på cool livemusik sent på eftermiddagen på Summer House Cafe and Beach Bar.

Caféet ligger på södra änden av Jomtien Beach (på vänster sida 150 meter före Pupen Restaurant) och strax före kurvan vid Lung Sawai seafood och är öppet dagligen från 8:00 till 10:30.

För mer information ring 033 003 660, 033 003 665

eller,

Instragram: Summerhouse.pattaya

Karta nedan:

https://goo.gl/maps/eMeg13vAqJTEvkmh7

Du kan lära dig mer om dem på deras Facebook genom att klicka här!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.