Schema, regler, laguppställning tillkännages officiellt för Pattaya Music Festival 2021

Pattaya –

Pattaya City har officiellt tillkännagett schemat, reglerna och uppställningen för Pattaya Music Festival som kommer att hållas fyra helger från november till december.

Beslutsmötet hölls i går (26 oktoberth) i Pattayas stadshus.

Pattaya Music Festival kommer att hållas under fyra helger. Första veckan kommer att vara från den 5 novemberth till november 6th vid Pattaya Beach.

Det kommer att finnas tre etapper under denna första helg som består av den första etappen nära Dusit Thani Hotel, den andra etappen kommer att vara huvudscenen på Central Pattaya Beach och en tredje etapp nära Royal Garden Plaza.

Andra veckan blir den 12 novemberth och kommer att hållas på Jomtien Beach och den 13 novemberth på Koh Larn vid Nuan Beach, samt en andra dag på Jomtien Beach.

Det blir sedan två veckors uppehåll då evenemang för Loy Krathong kommer att hållas helgen den 19 november och helgen den 26 november blir den efterlängtade fyrverkerifestivalen.

Den tredje veckan av musikfestivalen fortsätter i början av december och kommer att vara från 3 december till 4 december i Lan Poe Naklua Public Park.

Den fjärde veckan kommer att vara från 10 december till 11 december på Pattaya Beach.

Pattaya Beach Road kommer att vara stängd från ingången till Soi 4 ​​till Soi 10 på Pattaya Beach Road den första veckan från 4:00 till 1:00

Mer än 50 sångare och musikband kommer att uppträda varje helg på flera scener. Den nuvarande laguppställningen (som fortfarande kan ändras, varnade arrangörerna) är nedan. TPN media noterar att det här evenemanget riktar sig till inhemska THAI-turister och inte utländska turister, så lineupen är i huvudsak 100% thailändska artister.

Några av de stora thailändska sångarna och banden som kommer att uppträda den första helgen är Carabao, Urboy TJ och Polycat, Labanoon, The Parkinson, med flera.

Den andra veckan kommer att ha Num Kala, Cocktail, Paradox, Singto och mer. Den tredje veckan kommer Violette Wautier, Twopee Southside, populära thailändska rappartister och mer.

Den fjärde veckan kommer att ha spelautomat, Jetset'er, Yes' sir Day och mer.

När det gäller regler för festivalen kommer Pattaya City att ha en gräns på 500 personer i varje scenområde, enligt deras uttalanden.

De förbehåller sig rätten att tillåta endast personer som är helt vaccinerade från Covid-19 att komma in på scenområdena och kommer att kontrollera vaccinationsjournalerna vid grindarna.

Temperaturkontroller och handsprit kommer att finnas på alla evenemangsområden.

Social distansering krävs liksom maskbärande, även om evenemangen är utanför.

Konsertområdena kommer att ha tydliga sittplatser och åtskilda ytor för deltagarna.

Drönare är förbjudna vid evenemanget.

Även om ett officiellt uttalande inte har gjorts, Det förväntas allmänt att alkohol kommer att förbjudas vid evenemanget. Från presstid förblev barer, nattliv och nöjesställen stängda nationellt av regeringens Covid-19-mandat och det var oklart om de skulle tillåtas öppna under åtminstone de första musikhelgerna. Ett slutgiltigt beslut om mat togs också. Tidigare tillkännagivanden hade uppgett att arrangörer övervägde att stoppa matförsäljare och bås i år av oro för människor som tar masker ner för att äta, men detta kan ha förändrats. Arrangörerna uppgav dock att alla utställare och personer inblandade i evenemangen måste göra ett ATK-snabbtest. Möjligheten att ta ett test innan de går in i evenemanget skulle uppenbarligen också vara tillgänglig för vissa.

Arrangörerna sa också att människor inte skulle tillåtas att titta på händelserna från områden som inte ligger i det gated, kontrollerade, socialt distanserade området precis som utanför stolpar eller grindar som tidigare år, men det var oklart hur detta skulle genomföras.

Vi kommer att tillhandahålla fullständig täckning av evenemanget under alla kommande helger och hoppas att se många av er där!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.