39-årig man hittades död utanför skadad sedan i Phan Thong

FOTO: Tem 446 / Nong Maidang Rescue

Phan Thong –

En 39-årig manlig förare har hittats död utanför en skadad sedan efter att ha sett ut att ha kolliderat med vägbommar i Phan Thong-distriktet igår (3 november)rd).

Phan Thong-polisen underrättades om olyckan tidigt på morgonen nära motorvägen i Ban Gao-distriktet.

De första insatserna kom till platsen för att hitta en skadad sedan på vägen nära en grupp av barriärer. I närheten hittade räddningsteamen kroppen av Prapas Uma, 39, utanför hans sedan, efter att ha kastats ut ur hans fordon på grund av kraften från stöten. Olyckan ledde också till att ett hjul på fordonet kastades och lossnade, som ses på bilden nedan.

En vän till Prapas, som bad att hans namn skulle undanhållas, som senare kom till olycksplatsen, berättade för Phan Thong-polisen att Prapas var på väg hem efter en fest. Prapas flickvän ringde vännen för att få hjälp eftersom herr Prapas inte hade kommit hem ännu och hon var orolig. Hans vän sökte efter Prapas på hans vanliga väg hem mellan hans hus och Prapas flickväns hem innan han hittade olyckan.

Phan Thong-polisen kontrollerar CCTV-bilder i närheten för att hitta den exakta orsaken till olyckan eftersom det inte fanns några omedelbara vittnen. Alkohol och fortkörning troddes vara en faktor i den dödliga händelsen, enligt Phan Thong-polisen.

FOTO: Tem 446 / Nong Maidang Rescue

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.