26-årig kvinna hittades död på resorten på Koh Larn, döden undersöks

FOTO: ThaiZa

Koh Larn –

En 26-årig kvinna hittades död på en resort på Koh Larn i går eftermiddag (4 november)th).

Pattayas polis underrättades om händelsen på en resort nära Sangwan Beach på Koh Larn. Namnet på orten har undanhållits i väntan på ytterligare utredning av Pattaya City Police.

Räddningspersonal och Pattaya-polisen anlände till resorten för att hitta den avklädda kroppen av Sasiprapa Saeree, 26, på golvet i ett badrum i hennes gästrum. Polisen berättade för thailändsk press att inga tecken på kamp eller bråk hittades på hennes kvarlevor.

Två vänner till offret, vars namn också undanhölls av polisen med hänvisning till den fortsatta utredningen, hittades berusade i samma gästrum. De två vännerna, som beskrevs som en ung man och kvinna, sa båda att de inte hade någon aning om vad som hände med Sasiprapa.

De två vännerna till offret berättade för polisen att de var kraftigt berusade och att de alla tre hade druckit innan Sasiprapa gick för att ta ett bad. Hon hittades senare död av vännerna, då de ringde polisen för att få hjälp.

Pattayapolisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta dödsorsaken för offret och har i nuläget inte spekulerat i orsaken.

FOTO: Siamrath

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.