Pattayas egna rockare Landing Lights lanserar ny singel, A Cut Above

Pattaya Thailand - 26 juli 2019 Vackert landskap och stadsbild i pattaya stad i Thailand

Pattaya, 5 november 2021 

Det lokala rockbandet Landing Lights i Pattaya tillkännager sin senaste release, Cut. Cut skrevs och spelades in i Pattaya och mixades/mastrades i världsberömda Abbey Road Studios i London. 

Landing Lights är en rockkvartett som kommer från Pattaya. I augusti, i år, släppte de sin eponyma EP på alla större streamingplattformar. Den främsta singeln, Hot Blood, har varit med i musikbloggar som Last Day Deaf, Indie Criollo och Rock Era Magazine. Sedan det släpptes har enbart Hot Blood haft mer än 6500 streams på Spotify. 

Bandet har använt sin tid i lockdown till att arbeta på sitt första album, Transit Lounge, som ska släppas i mitten av 2022. Cut är den första singeln från Transit Lounge.

Landing Lights strävar efter högkvalitativ produktion och har arbetat nära med världsberömda Abbey Road Studios för att finslipa deras ljud. 

I ett land känt för sina rika traditioner inom Dontri Thai doem, phlaeng luk thing och den eklektiska blandningen av morlam och västerländsk pop, är Landing Lights fast beslutna att ta sin plats tillsammans med andra fantastiska, lokala indie-akter. 

Cut släpptes den 5 november 2021. 

Landing Lights består av Dirk Bovee (sång, gitarrer), Richard Burkhill (tangenter), Mario Ortiz Casado (bas) och Craig Donaldson (trummor). 

 

Kraften i denna komposition flyttar oss mellan det monokroma dramat i dess videoklipp och rockstyrkan hos dess medlemmar, som samlas i en kraftfull komposition av rockraseri... – beröm för Hot Blood, Indie Criollo. 

Cut är en låt om konsekvenserna av att tillåta dig själv att vara den du verkligen är... – Dirk Bovee (sång, gitarrer) på senaste släppet Cut. 

TPN media har tidigare täckt Landing Lights här där du kan lära dig mer om dem:

En titt på ett lokalt Pattaya-rockband, Landing Lights, och deras första singel

De har även tidigare släppt en speciell låt som är en hyllning till Pattaya här:

Det lokala Pattaya-rockbandet Landing Lights släpper en hyllning till Pattaya, nya spotify-låtar

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/