Chonburi tillkännager 294 nya och bekräftade fall av Covid-19 och 3 nya dödsfall

FOTO: Inlägg idag

Höjdpunkter:

  • 294 nya bekräftade fall av Covid-19 i Chonburi idag

  • 1,227 personer återhämtade sig och släpptes från sjukvård

  • 3 nya dödsfall

THan Chonburi Department of Public Health meddelade 294 nya och bekräftade fall av Covid-19 idag med 3 nya dödsfall, den 6 novemberh.

Detta gör totalt 102,993 19 fall av Covid-5,116 i den nuvarande infektionsomgången, med 730 XNUMX personer som fortfarande är under medicinsk vård/övervakning och med totalt XNUMX registrerade dödsfall i Chonburi sedan starten av denna senaste infektionsomgång i början av april .

Dessutom släpptes 1,227 personer och återfanns i går i Chonburi. Totalt 98,083 19 personer har nu släppts från sjukvård och återhämtat sig i Chonburi sedan denna nuvarande våg av Covid-XNUMX började.

När det gäller de tre nya dödsfallen i går var de äldre i åldrarna 65 till 92. De var nära kontakter från tidigare bekräftade fall i familjer enligt Chonburi Department of Public Health. De hade alla kroniska hälsoproblem och var inte vaccinerade.

De nya fallen på distriktsnivå var följande idag:

Mueang Chonburi 86, Si Racha 78, Banglamung (Pattaya) 51, Panat Nikhom 15, Sattahip 17, Ban Bueang 4, Phan Thong 8, Bor Thong 5, Ko Chan 2 och 28 personer överförda från andra provinser för medicinsk vård

Detaljerna i ärendena är följande:

  1. Arbete och stannade i Rayong, överförd från andra provinser för sjukvård, 28 fall
  2. Cluster, Giantlok (Thailand) företag i Si Racha, 12 fall
  3. Cluster, Buathong Betongföretag i Si Racha, 5 fall
  4. Cluster, Canadian Solar Manufacturing Company i Si Racha, 5 fall
  5. Cluster Denzo-gruppens företag i Phan Thong, 8 fall
  6. Riskfyllda yrken möter många människor, 7 fall
  7. 2 medicinsk personal
  8. Riskfyllda yrken möter många människor, Chachoensao – 3 fall, Bangkok – 1 fall och Samut Sakorn – 1 fall
  9. Nära kontakter från tidigare bekräftade fall i familjer – 87 fall, på arbetsplatser – 68 ärenden, nära vänner – 10 fall och sammansluten part – 1 fall
  10. Närkontakt av bekräftad patient (under utredning), 10 fall
  11. 47 fall i allmänhet är under utredning om hur de ådrog sig Covid-19

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.