Bychefen larmar tjänstemän om naken man i Ubon Ratchathani, bara för att få reda på att det var en skyltdocka

FOTO: Brighttv

Ubon Ratchathani –

En byhövding i Don Mod Daeng-distriktet i Ubon Ratchathani rapporterade brådskande till polisen om en naken man i byn fredag ​​eftermiddag den 5 november, bara för att få reda på att han var en skyltdocka.

Polis från Don Mod Daengs polisstation anlände till platsen runt 4:30. i fredags efter att ha blivit informerad av Bang Yangs bychef Mongkolchai Phongsri att det stod en naken man vid väggen i en bybors hus och skrämde andra invånare. Mongkolchai trodde att den nakna mannen var psykiskt sjuk och bad skyndsamt polisen att komma på besök.

Vid ankomsten hittades den nakna mansfiguren som rapporterats av byns chef. Men när tjänstemän gick närmare visade det sig vara en manekäng.

Polisen vidtog inga åtgärder mot chefen utan tyckte bara att historien var rolig. Bybor och husägaren skrattade också åt rapporten efter att ha blivit informerade av tjänstemännen.

Chefen ska ha bett om ursäkt och sagt att han kan behöva nya glasögon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook,

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.