Laotisk kvinna allvarligt skadad efter att ha fallit från en balkong på tredje våningen när hon försökte klättra till en väns rum i Chonburi

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Chonburi –

En laotisk kvinna har fått allvarliga skador efter att ha fallit ner från 3:anrd våningen i ett hyreshus i Mueang Chonburi medan hon försökte besöka sin vän i byggnaden bredvid genom att klättra över en balkong.

Mueang Chonburi-polisen underrättades om incidenten i en byggnad i Baan Suan igår, den 10 november 2021, tidigt på eftermiddagen. Räddningspersonal anlände till platsen för att hitta den skadade kvinnan, Manolagon Petchomphu, 43, en laotisk medborgare, på markisen på första våningen. Hon hade brutit båda armarna och fördes till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp.

Markisen hade avsevärt lyckats bryta hennes fall, enligt första responders, och möjligen räddade hennes liv.

Andra invånare i hyreshuset som bevittnade händelsen berättade för Mueang Chonburi-polisen att Manolagon försökte klättra till sin väns rum i nästa byggnad genom att svänga över balkongen.

Hennes väns rum, fast bredvid hennes eget, kunde bara nås normalt genom att gå in genom en separat ingång på marken och gå upp för en andra uppsättning trappor. Enligt Manolagons uttalanden till räddningspersonalen klättrade hon över balkongen nästan varje dag eftersom hon var "för lat" för att gå ner till första våningen och klättra tillbaka upp till tredje våningen bredvid. Den här dagen hade hon dock tappat balansen och ramlat.

Manolagon är fortfarande på sjukhus vid presstid och återhämtar sig från sina skador. Hon ska ha berättat för polisen att hon hade lärt sig sin läxa att inte försöka klättra över balkonger om hon kände sig lat.

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.