Chonburi varnar alla som nyligen gick till en "gentlemen's club" i Jomtien för att ta ett Covid-19 ATK-test

Pattaya –

Chonburis folkhälsokontor idag (13 november) har släppt en varning för att informera ALLA som gick till en klubb nyligen i Jomtien att ta ett ATK-test.

ALLA som besökte Jade Gentlemen's Club (Jade House) i Jomtien Nivete bostadsområde i Nongprue sub-distrikt från 6 november till 12 november 2021, vänligen ta ett Covid-19 ATK-test.

TPN media noterar att, lagligt, alla barer och nattklubbar är stängda, men lokalen kan ha fungerat som en restaurang. Det framgick inte omedelbart av meddelandet, även om folkhälsoministeriet tidigare har gjort det klart att de bara är oroliga för hälsofrågor och att de som är närvarande på platsen inte ska frukta några rättsliga åtgärder om de rapporterar Covid-19-relaterade problem.

De som har frågor eller funderingar kan ringa 038-119777, Chonburi Public Health Office.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.