Det är dags för den stora återöppningen av Ramayana Water Park Pattaya!

Ramayana Water Park öppnar igen den 19 november!
Ramayana är den största och bästa vattenparken i Thailand, baserat på kundnöjdhet.

 

Ramayana välkomnar alla att komma och spela i vattenparken varje lördag och söndag kl. 11.00 – 06.00.
För att fira återöppningen kan du njuta av en speciell Happiness splash-kampanj, med prisvärda rabatter på upp till 50 % rabatt, såväl som kombinationspaket! 

Dessutom, fram till den 15 december 2021, kan alla pensionärer komma till vattenparken gratis!
Du kan hitta all relevant information om kampanjer på deras officiella webbplats www.ramayanawaterpark.com

Om du letar efter spännande åkattraktioner, avkopplande pooler och smaskig mat, då är Ramayana definitivt rätt plats för dig. Där kan du njuta av 21 unika rutschbanor i världsklass, 2 dedikerade barnzoner och totalt 50 olika aktiviteter. Alla kommer att hitta något de gillar på Ramayana!

Som en toppattraktion i Thailand fick Ramayana ett SHA+-certifikat från Thailands turistmyndighet (TAT). Dessutom är 100 % av de anställda på Ramayana helt vaccinerade från Covid-19. Detta gör Ramayana till en mycket säker plats att besöka och spendera tid med familj och vänner.

Dessutom, enligt den mest populära resewebbplatsen Tripadvisor, är Ramayana den bästa vattenparken i Thailand på fyra år i rad! Vilket verkligen är en otrolig prestation.

Ramayana Water Park är baserad på många episka antika berättelser och legender, med dedikerade temaområden, så att du också kan uppleva de gamla berättelserna och legenderna själv. Ramayana ligger bara 20 minuter från Pattaya och 1 timme och 20 minuter från Bangkok, bland vackra gröna kullar och berg, nära Silver Lake. Det finns många platser för att ta vackra bilder, för att behålla speciella minnen. 

Nu är Ramayana säkrare och bättre än någonsin, vad väntar du på? Få din helg att svämma över med positiva känslor på Ramayana Water Park!

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/