Premiärminister besöker Krabi för mobilt kabinettsmöte för turismstimulansåtgärder i södra Thailand

Krabi –

Premiärminister Prayut Chan-O'Cha besökte Krabi för ett mobilt kabinettsmöte för att diskutera turismstimulansåtgärder för populära turistmål i de södra regionerna i morse den 16 november.

Mötet kommer i första hand att diskutera förvärvet av budgetanslag i de södra Andaman-provinserna (Krabi, Phang Nga, Phuket, Trang, Ranong och Satun) för utveckling av flera lokala projekt, totalt tiotals miljarder baht.

Förebyggande åtgärder för att förhindra inhemsk spridning av Covid-19 Coronavirus kommer också att nämnas under morgonmötet. Dessutom förbereder regeringen att godkänna ett utkast för att bevilja migranter under särskilda omständigheter att bo i kungariket, som föreslagits av inrikesministeriet, och utkastet att befria avgifter för förnyelse av turistföretagslicenser och reseguidelicenser.

Före mötet besökte premiärministern och ministrarna, iklädda lokala batikskjortor från Krabi, Andaman Southern Province Group Exhibition där byborna har tagit med och presenterat sina lokala produkter, såsom kaffebearbetningsprodukter, kläder etc., för ministrarna .

Thailands premiärminister, Prayut Chan O'Cha, deltog också i en fotografering som visade områdets naturliga skönhet, ett exempel på ett foto som tagits är omslaget till denna artikel. Bilderna har delats flitigt online, med passionerade svar på fotograferingen av "nätanvändare".

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.