36-årig thailändsk man enligt uppgift dödad av tre elefanter i Ban Bueng

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Ban Bueng –

En 36-årig thailändsk man har enligt uppgift dödats av minst tre elefanter i Ban Bueng tidigare i veckan (15 november)th).

Ban Bueng-polisen underrättades om händelsen klockan 6 nära ett berg i Baan Hin, Nong Paikaew-distriktet. Det särskilda området är avlägset och lantligt enligt polisen.

Räddningstjänst och polis anlände till platsen för att hitta kroppen av en medelålders thailändsk man som senare identifierades som Mr. Tongbai Kumarncherd, 36, från Roi-Et i nordöstra Thailand.

Hans kropp hittades en kilometer från en lokal väg av en lokal invånare som letade efter mat i skogen. På marken. tjänstemän hittade flera fotspår från elefanter och trodde att minst tre olika djur var inblandade.

Mr. Soonthorn Suepsoonthorn, som hittade offret, berättade för Ban Bueng-polisen, "Jag letade efter potatis innan jag kände en illaluktande lukt. Det var då jag såg herr Kumarncherds kropp under ett träd.”

En bychef i det närmaste samhället, herr Akkarawat Thongtam, 55, sa till polisen: "Lokala bybor såg minst tre elefanter runt den 28 oktoberth förra månaden nära vår by, som ligger på landsbygden och avlägset. Byborna försökte jaga dem upp på en närliggande kulle. Vi tror att de kan vara samma grupp elefanter som attackerade Mr. Tongbai. Det här området har en hel del vilda elefanter och få besökare.”

Polisen tror att Tongbai dog minst 15 dagar innan hans kropp hittades. En obduktion kommer att genomföras för att fastställa den exakta dödsorsaken. Herr Thongtam uppgav att offret inte var känt för närliggande bybor och att de inte visste varför han var där, även om de noterade att människor ibland vandrade i avlägsna skogar och djungler trots faran från vilda djur.

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.