Koh Larn välkomnar turister med en nyrenoverad landmärke

Koh Larn –

En nyrenoverad landmärkesutsikt på Koh Larn är redo att välkomna både thailändska och utländska turister enligt tjänstemän på ön Koh Larn.

Det nya landmärket med utsiktspunkt ligger precis ovanför den populära Tawean-stranden. Landmärket har två nivåer perfekt för foton och njuta av landskapet. Jorden i det högre området av utsiktsplatsen har skyddats med speciella nät för att förhindra erosion, enligt tjänstemän, och små träd som inte påverkar utsikten odlas också i området för att ge en trevligare upplevelse och naturligt landskap .

Utsiktsplatsen är redo att välkomna både thailändska och utländska turister där de kan gå längs en 100 meter lång stig för att se det vackra landskapet på stranden i närheten.

En video av bygget och färdigställandet av den nya utsiktsplatsen kan ses här, med mer om området efter videon.

Ta Wean utsiktspunkt är ett nytt och viktigt landmärke, enligt öns tjänstemän, som varje turist som besöker Koh Larn inte bör missa.

Koh Larn, TPN-media noterar, har sett turismen stadigt återhämta sig, särskilt inrikes, under de senaste månaderna sedan upphävandet av ett stängningsförbud för ön som infördes på grund av Covid-19. Ön har för närvarande INTE några restriktioner eller vaccinmandat för att turnera i området, till skillnad från vissa andra destinationer i Thailand. Dessutom, enligt Pattayas borgmästare Sonthaya Khunplume, har 100 % av de berättigade invånarna på Koh Larn blivit helt vaccinerade mot Covid-19 och fått en booster-spruta för att säkerställa att den populära ön inte behöver stängas eller stängas av igen, vilket skulle ödelägga turismen och ekonomi.

Koh Larns ekonomi, förutom vissa små fiskeföretag, är nästan 100 % beroende av turism. Ön har ungefär 2,500 XNUMX permanenta invånare enligt tjänstemän. Staden Pattaya har alltmer fokuserat på ön på senare tid och insett dess viktiga värde för turismen, och har till och med hållit den första musikfestivalen där de senaste veckorna med en annan planerad till början av nästa år. Koh Larn kommer även att ha en egen nyårsfestival i år.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.