Pressmeddelande: Bal rycker andra Thailand Mixed-titeln

Thailand -

Hemstadshjälten Prom Meesawat blev den första spelaren att vinna Thailand Mixed två gånger som värd för TrustGolf efter att han besegrade den glödheta Sadom Kaewkanjana med en seger med fyra skott på Black Mountain Golf Club i Hua Hin i fredags.

37-åringen förlitade sig på sina exakta puttar och sköt sju birdies för en sista 65, och kvitterade med totalt 23 under-par-265, vilket förde honom till sin andra vinst på TrustGolf Tour efter att ha delat titeln med nära vän Chapchai Nirat i den andra rundan i Chiang Mai för sju månader sedan.

"Jag utnyttjade de möjligheter som jag borde ha tagit. En lång birdieputt på det 14:e hålet gav mig verkligen en enorm ledning. Jag kände mig självsäker och spelade bekvämt från och med då, sa Prom som var överväldigad över att lyfta en trofé för första gången i sin hemstad. Han tillägnade även titeln till sin lille son Teva som precis fyllde 3 år på tisdagen.

"Jag var verkligen fast besluten att spela bra eftersom jag ville vinna den här turneringen som en födelsedagspresent till min pojke," tillade Prom vars seger kommer att stärka hans självförtroende inför två raka Asian Tour-evenemang i Phuket som börjar nästa torsdag.

"Jag är så glad över att vara i bra form. Jag vill verkligen fortsätta spela konsekvent så här under resten av säsongen eftersom jag fortfarande har flera turneringar kvar”, tillade Prom som tjänade Bt450,000 XNUMX prispengar som segrare.

Balen hade jagats efter hela dagen av den välformade Sadom som vann fyra av sina senaste fem evenemang som kom till badorten. Men Proms fantastiska korta spel var för mycket för 23-åringen från Narathiwat att hinna med eftersom han fick nöja sig med tvåan efter en sista 65 och 19 under par-269.

"Jag gjorde mitt bästa men Prom var för bra. Det var dock en bra vecka för mig. Att träffa två siffror under par här var helt OK eftersom jag inte ens nådde snittet i den första kretsen på samma bana”, sa Sadom som sägs vara en av de lokala favoriterna för att stjäla rampljuset i Asian Tour-evenemangen.

"Jag känner mig säker på mitt spel nu men jag vill inte pressa mig själv med stora mål. Min prioritet är att göra klippet först och se hur det går”, tillade Sadom.

Två kvinnliga spelare Trichat Cheenglab och den lovande tonåringen Chanettee Wannasaen och två män Suteepat Prateeptienchai och Danthai Boonman delade tredjeplatsen efter att ha träffat totalt 15 under par-273.

Thailand Mixed arrangeras av TrustGolf, ett inomhusträningscenter med avancerad teknik, stöds av Thailands Sports Authority, National Sports Development Fund, Ministeriet för turism och sport, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Digital T-Sport 7, Center for Covid-19 Situation Administration och Black Mountain Golf and Resort Hua Hin.

Förutom prispengarna kommer en check på Bt30,000 200 sponsrad av Bond Holdings att delas ut till en spelare med bäst poäng varje dag. Dessutom kommer XNUMX presentset av S.Khonkaen att ges bort till alla spelare under den första dagen.

 

…………………………………………………………….

Om TrustGolf

TrustGolf, ett inomhusträningscenter med avancerad teknik, har stött internationella turneringar inklusive "TrustGolf Women Scottish Open", en Ladies European Tour som samsanktionerats med LPGA Tour-evenemanget mellan 2021-2025. Ett stort antal världsledande golfare anmälde sig till evenemanget som bidrog till att främja en god image för Thailand. Dessutom fick thailändska kvinnliga spelare, under stöd av TrustGolf, möjligheten att tävla i det europeiska evenemanget.

TrustGolf stödjer även thailändska spelare på den globala scenen. Företaget skrev på med Thai No 1 Jazz Janewattananond, den nuvarande nr 1-spelaren på Asian Tour. Andra spelare som sponsras av TrustGolf inkluderar Prom Meesawat, Pavit Tangkamolprasert, Danthai Boonma, Wichanee Meechai, Kanphanitnan Muangkhumsakul och Prima Thammaraks.

Under 2021 kommer totalt fem Thailand Mixed som arrangeras av TrustGolf-serien, en TrustGolf-turné, att hållas 2021 med prispengar på 17 miljoner Bt att vinna.

När det gäller amatör- och juniornivåer arrangerade TrustGolf TrustGolf Thailand Masters 2019, Pro-Am Championship Powered by TrustGolf och Thai Academy Golf Team Championship 2020.

Företaget organiserade också projekt och turneringar för unga golfare som TrustGolf Scholarship, Golf to School och TrustGolf Amateur Qualifier 2021 som valde ut spelare att tävla i Women Amateur Asia Pacific-WAAP), IMG Academy Juniors World Florida Challenge.

 

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.