Oidentifierad manskropp hittades i Chonburi-lagunen

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Chonburi –

En oidentifierad manskropp hittades flytande i en lagun i Phan Thong-distriktet.

Phan Thong-polisen underrättades om kroppen torsdag eftermiddag (18 november) vid en lagun i Marp Pong-distriktet.

Polis och räddningspersonal anlände till lagunen som ligger cirka 100 meter från en lokal väg. Lagunen är full av vattenhyacinter och cirka tre meter djup.

Det tog ungefär en timme för räddningspersonal att dra upp manskroppen som hade börjat förfalla.

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Polisen sa att inga identifieringshandlingar och inga tecken på en kamp eller bråk hittades på hans kropp.

Mannen var runt 40 år gammal och första responders uppgav att han verkade ha dött minst tio dagar innan hans kropp hittades. Polisen i Phan Thong gick inte närmare in på vem som upptäckt kroppen, som befinner sig i ett område som inte ofta reser enligt dem.

I det här skedet tror Phan Thong-polisen att mannen letade efter fisk i lagunen innan han svimmade och drunknade. En fullständig obduktion genomförs för att hitta hans exakta dödsorsak medan Phan Thong-polisen arbetar med att identifiera mannen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.