Pattaya gör sig redo för deras största evenemang på ett år, Fireworks Festival

Pattaya –

Pattayas borgmästare säger att Pattaya är redo för Pattayas fyrverkerifestival från den 26 novemberth till november 27th,2021. Detta kommer att bli det största evenemanget i Pattaya på ett år, på grund av många stängningar och Covid-19-restriktioner, sedan den senaste fyrverkerifestivalen i november 2020.

Borgmästare Sonthaya Khunplome sa till The Pattaya News, "Vi är helt redo att hålla Pattaya Fireworks Festival.

"Fyrverkerier installeras för närvarande på båtar i området och evenemangsarrangörer förbereder sig för att sätta upp och dekorera scener med fullt ljus och ljud." Borgmästaren fortsatte.

"Människor som vill gå in i huvudevenemangsområdet MÅSTE få två doser av ett Covid – 19-vaccin OCH(*) måste ha ett snabbt antigentest, högst 72 timmar gammalt. Vi kommer att använda 'Universal Prevention' för Covid – 19 mätningar som vi gjorde för Pattaya Music Festival.” Det uppgav borgmästaren.

*TPN-media noterar att dessa krav sannolikt bara skulle gälla för direkta konsertscener eftersom sannolikheten att upprätthålla dessa krav för hela Pattayas strandområde skulle vara nästan omöjlig. Det är också oklart om bara ett test eller vaccinbevis kan fungera för dessa områden som det gjorde för musikfestivalen. De senaste händelserna har sett att dessa "Covid-fria" zoner inte är lika populära som andra delar av stranden eller runt scenerna, ofta inte bara på grund av vaccinreglerna utan på grund av att dessa områden inte tillåter mat eller dryck och får grupper av människor att sitta isär. på åtskilda stolar kontra tillsammans.

"Pattaya Fireworks Festival kommer att hållas denna månad från och med den 26 novemberth till november 27th. Vi bjuder in alla att komma och se vackra fyrverkerier på natten längs totalt tre kilometer från North Pattaya Beach till South Pattaya Beach.” Borgmästaren fortsatte.

Festivalen kommer också att innehålla matmarknader, konserter från thailändska toppband som Paradox och till och med en skydivingshow. TPN media kommer att tillhandahålla hela konsert-, fyrverkerier- och evenemangsschemat tillsammans med reglerna i början av nästa vecka.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.