Först i Chonburi! Tasty minimart & Café börjar sälja “Chateraise†godis importerat från Japan!

Första "Chateraise" i Chonburi!

Tasty Grill Bar&Café, minimart på Pattaya Pratumnak, och Sriracha har börjat sälja sina första "Chateraise"-godisar som rulltårtor, gräddpuffar, Dorayaki och Éclairs importerade från Japan!

Om Tasty Grill bar&Café, minimart

Tasty Minimart, Grill, Bar och Cafe i Pattaya och Si Racha är redo för dig denna högsäsong! Klicka här för att lära dig mer om Tasty!

Dessa "Chateraise" sötsaker är gjorda i Japan av naturligt och klart vatten från japanska alperna, naturliga ägg, mjölk i Japan, så det är mycket populärt i Aisa.

Och priset är mycket rimligt, från endast 50THB i Thailand.

Varje sötsak är från endast 50 THB till 60 THB!

I Chonburi kan du bara köpa dessa populära och rimliga godis importerade från Japan på Tasty Grill Bar and Café, Minimart!

Kolla in dessa videor om Tastys nya godis importerade från Japan “Chateraise†!

 

Välsmakande Pattaya (Pratumnak)

 

Tasty Sriracha (i japansk stad, framför "J-Park")

 

 

Och på Tasty Pattaya kan du nu beställa till "Beef Steak Fair"!

 

Nu har Tasty en Sriracha-filial i det japanska stadsområdet, så du kan köpa Tastys ursprungliga japanska mat, dryck, sprit etc på Tasty.

Tasty erbjuder hälsosam, naturlig och rimlig mat, dryck, etc på dag och natt!

 

Tasty Pattaya (Pratumnak)

Öppettiderna är för närvarande från 9:30 till 8:XNUMX (Café är på semester varje måndag)

Karta

https://goo.gl/maps/Haf8G7ALz56rPJ4u7

"Chateraise" Godis på Tasty! Fler bilder nedan!

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/