51-årig kvinna i Chonburi vinner första pris i thailändskt lotteri, 12 miljoner baht

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Chonburi-

En kvinna i Mueang Chonburi vann förstapriset i det thailändska nationella lotteriet i går (1 december) och fick ett pris på 12 miljoner baht.

Det thailändska lotteriet tillkännages två gånger varje månad (den 1:a och 16:e i varje månad). En uppsättning av förstaprislotteriet är värd 6 miljoner baht.

Mrs. Thongbai Wichuna, 51, en kycklingköttsförsäljare i Na Pa, visade henne två uppsättningar lotter nummer 077258 med hennes namn undertecknat på baksidan av lotten för pressen i går eftermiddag.

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Mrs Thongbai sa: ”Jag brukade hoppas att jag en dag skulle kunna betala alla mina skulder och få ett nytt hus. Jag har inte mycket pengar och jobbar som matförsäljare och säljer kyckling, vilket även om det ger tillräckligt för att betala mina räkningar inte tillåter mig att spara mycket pengar eller betala min tidigare skuld.”

”Jag är väldigt glad att jag vann förstapriset i lotteriet. Jag kommer att använda pengarna för att betala av min skuld, köpa ett hus och donera till andra i nöd under Covid-19-pandemin.” Mrs Thongbai avslutade.

Rättelsemeddelande: En tidigare version av den här artikeln angav fru Thongbais ålder som 21-åring. Hon är 51 år gammal.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.