Chonburi tillkännager 168 nya och bekräftade fall av Covid-19 och ett nytt dödsfall

Höjdpunkter:

  • 168 nya bekräftade fall av Covid-19 i Chonburi idag

  • 189 personer återhämtade sig och släpptes från sjukvård

  • Ett nytt dödsfall

THan Chonburi Department of Public Health meddelade 168 nya och bekräftade fall av Covid-19 idag med ett nytt dödsfall, den 4 december.

Detta gör totalt 108,321 19 fall av Covid-2,077 i den nuvarande infektionsomgången, med 763 XNUMX personer som fortfarande är under medicinsk vård/övervakning och med totalt XNUMX registrerade dödsfall i Chonburi sedan starten av denna senaste infektionsomgång i början av april .

Dessutom släpptes 189 personer och återfanns i går i Chonburi. Totalt 105,481 19 personer har nu släppts från sjukvård och återhämtat sig i Chonburi sedan denna nuvarande våg av Covid-XNUMX började.

Två av dem angavs vara i allvarligt tillstånd i Chonburi för närvarande, antingen på en ventilator eller lunginflammation.
Det enda nya dödsfallet var en 61-årig man som hade ett personligt hälsoproblem och inte var vaccinerad.
Totalt har 1,850,001 19 79.43 personer i Pattaya och Chonburi fått sin första dos av ett Covid -290,094-vaccin som är 608 procent av den totala Chonburi-befolkningen. Av dessa har 78.42 XNUMX fått sin första dos och är vad den thailändska regeringen kallar XNUMX grupper (äldste, har kroniska hälsoproblem och gravida) vilket är XNUMX procent av dem i dessa riskgrupper i Chonburi.

De nya fallen på distriktsnivå var följande idag:

Mueang Chonburi 43, Si Racha 39, Banglamung (Pattaya) 53, Panat Nikhom 8, Sattahip 3, Ban Bueng 2, Phan Thong 7, ฺBor Thong 1, Ko Chan 1, Nong Yai 3, soldater i Sattahip 2 och 6 personer överförda från andra provinser för medicinsk vård.

Detaljerna i ärendena är följande:

  1. Kluster, soldater i Sattahip, 2 fall
  2. Arbete och stannade i Rayong, överförd från andra provinser för sjukvård, 4 fall
  3. Cluster, Meyer Industries företag i Si Racha, 3 fall
  4. Cluster, Celestica (Thailand) företag, Si Racha, 3 fall
  5. Cluster, Siam Kompressor Industriföretag i Si Racha, 3 fall
  6. Cluster, Youngreem Tech thailändskt företag i Ban Bueng, 3 fall
  7. Riskfyllda yrken som möter många människor, 5 fall
  8. 2 medicinsk personal
  9. Tillbaka från andra provinser i Chiang Mai – 2 fall och Bangkok – 1 fall
  10. Nära kontakter från tidigare bekräftade fall i familjer – 55 fall, på arbetsplatser – 29 fall, nära vänner – 5 fall och sammanslagna parter – 2 fall
  11. Närkontakt av bekräftad patient (under utredning), 9 fall
  12. 40 nära kontakter av en bekräftad patient (under utredning)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.