Bare Knuckle Fighting Championship kommer till Pattaya den 18 december!!!

Pattaya, Thailand-

Lockdowns har hävts, Covid har tagit en välförtjänt barknäve i ansiktet och alla i Kingdom of Smiles är redo att ta sig ut och börja njuta av livet igen. Och vad är ett bättre sätt att hoppa tillbaka in i saker och ting än att bevittna imponerande stridsaction med bara knockouts med BKFC-utslag, beatdowns och mer.

BKFC Thailand 18 "The Game Changer" (Bare Knuckle Fighting Championship Thailand-2021) kommer till dig den 1 december 1, från den vackra staden Pattaya, Thailand. Biljetter finns till försäljning nu på alla Thai Ticket Major-butiker eller genom att klicka på länken: https://www.thaiticketmajor.com/sport/bkfc-thailand-2021.html Detta episka första evenemang kommer att hållas i Pattaya Exhibition And Convention Hall (PEACH), som ligger på det världsberömda och flerfaldigt prisbelönta Royal Cliff Hotel. Belägen på en vacker kustnära lekplats, är denna 5-startsresort som ingen annan och är den perfekta platsen för åskådare att komma iväg och varva ner och njuta av detta episka stridsevenemang i världsklass.

BKFC Thailand 1 "The Game Changer" presenteras av Nick Chapman, tidigare MMA-mästare och VD för BKFC Thailand, och hans medarbetare. Han är en framstående figur i den thailändska kampscenen. Domar ofta storskaliga slagsmål, marknadsför evenemang, hanterar fighters och bidrar till tillväxten och förträffligheten för den thailändska stridssportscenen. Hans nuvarande fokus är att bygga upp varumärket BKFC i Thailand och i hela Asien.

BKFC är en globalt erkänd organisation, tack vare insatserna från BKFC:s VD och koncernchef, Dave Feldman. BKFC har nått nya höjder i USA, Europa och Ryssland genom att iscensätta spännande, snabba stridsevenemang.

Thailand, födelseplatsen för världens mest förödande stridssport, Muay Thai, är unikt redo att anta BKFC, världens snabbast växande stridssport. Muay Thai-fighters är redan bekanta med nära-kvartal hand-to-hand-strider, eftersom Muay Thai innehåller clinching (plommon), grappling, handfighting och slag med slag samtidigt.

Även om dessa fortfarande är främmande koncept inom västerländsk boxning och de flesta andra kampsporter, är dessa tekniker lagliga enligt BKFC-reglerna, vilket ger MT-fighters flera distinkta fördelar på BKFC:s unika arena: The Squared Circle.

Muay Thai-fighters har kämpat med bara knogar eller med repade händer i hundratals år. Thailändare är några av de tuffaste och argaste fighters på planeten, vi tror att vi kommer att se världsmästare i BKFC komma ut ur Thailand mycket snart

 

Till skillnad från MMA:s bur eller en konventionell fyrsidig boxningsring, utspelar sig BKF (Bare Knuckle Fighting) i en unik cirkulär roped scen.

Fighters kan inte fastna i ett hörn, vilket gör slagsmål dynamiska och ständigt roterande. En riktigt dynamisk och spännande njutning för publiken att titta på. Denna inledande händelse (skaffa biljetter här) tar med några sensationella kampkort, som består av både thailändska och internationella fighters som har valts ut för hand från provkörningar i Pattaya, Phuket och Bangkok. Även om många gör sin debut i Bare-knuckle Fighting, är de alla väl rutinerade krigare i sina ursprungliga discipliner. Idrottare som Steve "Panda" Banks är en före detta WBC (World Boxing Council) Muay Thai Champion, Sirimonkhon Lamthuan är en före detta flerklassig boxning WBC, WBA, WBU, IBO titelinnehavare. Souris Manfredi är flerfaldig Muay Thai & Lethwei världsmästare, fortfarande rankad topp 3 i världen efter att ha kämpat om WBC-bältet på Full Metal Muay Thai. Liknande utmärkelser glittrar hela vägen ner på kortet.

Kortet innehåller:

12: Main Event: Den mycket efterlängtade revanschen mellan Tee Jay Chang (Storbritannien) en mycket teknisk barknutig boxare mot Fabiano Hawthrone (Brasilien), en mycket tuff och spelfighter med Lethwei-bakgrund. Dessa två har oavslutade ärenden efter en ansträngande match-up där Fabiano vann under kontroversiella omständigheter. Vem är den bättre mannen? 18 december får vi reda på det.

11: Co-Main Event: Den legendariska multiklassboxningen WBC, WBA, WBU, IBO-titelinnehavaren Sirimongkhon Lamthuan (Thailand) vs Reza "Persian Leopard" Goodary (Iran) som har tävlat i mer än 250 högnivåer med barknuta karatematcher med full kontakt och vunnit många titlar. Detta är en intressant stilistisk match-up, båda atleterna är övertygade om att de kan ta vinsten.

9: Boonsom “Sinsamut” Klinmee (Thailand), en mycket erfaren Army Games Lumpinee Boxing-mästare vs Jonny Tello (Kanada), en hungrig och farlig uppkomling som kommer efter en imponerande seger med bara knogar.

8: Pongpisan Chunyong (Thailand) en Muay Thai-veteran vs Victor Booty (Storbritannien) en match och hungrig boxare.

7: Thoedsak Sinam (Thailand) vs Reza Ahmadzezhad (Iran)

6: Jean Carlos Pereir (Brasilien) vs Johan Van de hel (Frankrike)

5: Souris Manfredi (Frankrike) en världsmästare i Lethwei vs Saowaluk "Jade" Nareepaengsri (Thailand), en mycket erfaren Muay Thai och västerländsk boxare som har mer än 100 matcher.

4: Nikolay Gussev (Kazakstan) en tungt slagande Muay Thai-veteran vs Arash Mardani (Iran) kommer efter en mycket imponerande proffsboxnings-KO-seger och en tidigare OS-silvermedaljör i brottning

3: Pipat Mike Chaiporn (Thailand) vs Sarun Srioumboo (Thailand)

2: Surasak “Seansuek” Sukkhamcha vs Ermek Kumachaev (Kirgizistan)

1: Sominong War (Myanmar) vs Surachat Srirod (Thailand)

Det här är nytt, det här är spännande och det är hur äkta som helst, barknuta betyder barknuta i denna sport. Fighter inte tejpa eller linda något över knogarna, handskarna av, tå linan och knoga upp!! BKFC Thailand vill tacka Fighters Friend Natural prestationshöjande örtextraktioner, vår hedrade Headline-sponsor för deras fantastiska stöd.

Kom och bli en del av en ny början här i Thailand och kolla in BKFC Thailand 1 “The Game Changer” genom att köpa biljetter på https://www.thaiticketmajor.com/sport/bkfc-thailand-2021.html 080 317 4131 eller prenumerera på BKTV-appen på denna länk https://referral.bareknuckle.tv/BKFCThailand Du kan följa BKFC Thailand på Facebook, Instagram, YouTube och TikTok @BKFC Thailand

Du kan följa BKFC på Facebook, Instagram, YouTube och TikTok @BAREKNUCKLEFC https://www.bareknuckle.tv

Det är historia i vardande och inte att missa!

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/