Rotaryklubben i Pattaya håller en framgångsrik, utsåld Rotarys fredskonsert för välgörenhet

Pattaya, Thailand-

  Rotaryklubben i Pattaya, Pattayas äldsta klubb som grundades 1972, höll framgångsrikt den tidigare länge försenade Rotarys fredskonsert den 3 december förra helgen för fullt hus av gäster för välgörenhet!

-=-=-=-=-=-=-=-
  Först, läs mer om Fredskonstutställningen som är en del av Fredskonserten och hölls tidigare i år strax innan Covid-19-restriktioner och åtgärder i princip stänger av alla evenemang och sammankomster i ungefär sex månader. Klicka här för dessa detaljer.
-=-=-=-=-=-=-=-=-

Konserten inkluderade en 3-rätters fast menygalamiddag och hölls i balsalen "Head of State Chamber" i Grand Building på andra våningen i Royal Cliff i Pattaya.

-=-=-=-=-==-=-===-=

Programmet innehöll: sextiotalets akustisk hippieperiodsmusik från en mängd olika artister, utdelning av priser till vinnaren och andraplatsen i 'Peace Painting Competition', En välgörenhetslotteri med fina priser, en 'Bäst klädda hippies-tävling', presidentens tack du tal och överlämnande av Certificate of Appreciation till sponsorer och artister.

Innehöll även en "Beatlemania-konsert" och liveband/DJ!

Deltagarna var också glada över att finna att Chonburi-guvernören bokstavligen några minuter efter evenemangets början hävde ett åtta månader långt förbud mot alkoholförsäljning på grund av Covid-19-problem på restauranger och hotell med korrekt certifiering, vilket gjorde det möjligt för den SHA+-certifierade Royal Cliff att sälja lagligt. vuxendrycker för de som deltar!

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-

Ett tack till de stora sponsorerna för evenemanget:

Nu, för några bilder från evenemanget (masker togs bort kort för bilder och äta/dricka):

För dussintals fler bilder från evenemanget eftersom det finns alldeles för många för en artikel, klicka här.

–=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-

Om Rotaryklubben i Pattaya

För mer information om Rotaryklubben i Pattaya, klicka här. Detta är en länk till klubbens ganska nya hemsida och utförlig information för den intresserade!
För mer information om vad Rotary är totalt sett, klicka här.

Här är med deras egna ord en kort översikt över vad Rotary gör för samhället:

Rotary är ett globalt nätverk av 1.2 miljoner grannar, vänner, ledare och problemlösare som ser en värld där människor förenas och vidtar åtgärder för att skapa bestående förändring – över hela världen, i våra samhällen och i oss själva.

Klubben har sina ordinarie möten på måndagar två gånger i månaden på 5-stjärniga Royal Cliff Beach Resort i Pattaya klockan 19.00. (Gemenskapen startar 18.30). Gäster är välkomna om du vill höra hur du kan hjälpa till i det lokala samhället eller fråga om att gå med i Rotaryklubben i Pattaya.
På grund av Covid-19 är antalet personer som deltar fortfarande begränsat, så det rekommenderas att boka i förväg vid denna tidpunkt. Kontaktperson: President Niels Colov: 08-9911-1199
De kommande mötena är: De ordinarie mötena enligt klubbens stadgar för 'Rotaryklubben i Pattaya' under andra halvan av rotaryåret (från 1 januari till 30 juni 2022) kommer att vara följande måndagar : 3/1, 17/1, 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4, 2/5, 16/5, 6/6 och 20/6.
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/