Mamma dör, dotter skadad efter en hit-and-fly-olycka i Ban Bueng

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Ban Bueng, Chonburi –

En 62-årig mamma har dödförklarats medan hennes vuxna dotter har ådragit sig skador efter att deras motorcykel kördes omkull av en påkörd förare i Ban Bueng den gångna helgen.

Ban Bueng-polisen underrättades om olyckan på vägen Hua Kunjae – Nong Chark i Nong Chark-distriktet under den senaste helgen.

Polis och räddningstjänst kom till platsen för att hitta två skadade kvinnor som låg på vägen. Wimonrat Yakam, 37, hade ådragit sig bröst- och benskador men var medveten och pratade med polis och reportrar innan hon gick till ett närliggande sjukhus.

Hon berättade för polisen i Ban Bueng: "Min mamma, Mrs Boonruen Yakam, 62, och jag åkte på en motorcykel med sidvagn. Jag är inte säker på vad som hände, det skedde så snabbt, ena stunden satt jag i sidvagnen och i nästa stirrade jag upp mot himlen och kunde inte röra mig.”

Boonruen hade fått allvarliga skador och dödförklarades av räddningspersonal på olycksplatsen.

En säkerhetsvakt i närheten berättade för Ban Bueng-polisen att han såg en lastbil krascha in i motorcykelns sidovagn innan han omedelbart skyndade iväg.

Polisen letar efter påkörningsföraren för att ställas inför rättsliga åtgärder och har redan granskat CCTV-bevis i området.

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.