Läsare Talkback: Tror DU på andar, spöken, det övernaturliga, etc?

En gång livliga vägar fulla av turister i Pattaya är nu spökstäder på natten

Thailand-

Följande är vårt veckoinslag där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och får deras insikter och åsikter. Vi delar sedan deras feedback en vecka senare och väljer en mängd olika och intressanta svar.

Den här veckan vill vi ställa följande fråga till våra läsare, som har inspirerats av ett antal senaste berättelser i thailändska nyheter om spöken eller andar. Vi täcker inte ofta dessa på den engelska sidan av våra nyheter här på TPN media, men vi ville få våra läsares tankar:

Tror DU på andar, spöken, det övernaturliga, etc?

Kontexten bakom denna fråga:

Många thailändare tror på det övernaturliga och spöken, alla som har tillbringat någon tid i landet är medvetna om detta. Detta är dock inte fallet för många utländska invånare eller läsare, och ofta möts berättelser som diskuterar spöken eller andar av skratt eller misstro från ex-klappar. Så vi ville få dina tankar och åsikter. Om någon har några särskilt intressanta spökhistorier att dela med sig av eller förklara VARFÖR du tror, ​​gör det också.

Vi ser fram emot att höra av dig! Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Vi kommer att publicera resultaten och välja en mängd olika svar i början av nästa vecka, som alltid!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/