Vill du ta hand om ditt husdjur med rätt försäkring i Thailand? Här är ett bra alternativ!

Thailand-

  Äger du, eller planerar du att äga, ett husdjur i Thailand?

Många gör det men inte många är medvetna om möjliga försäkringsalternativ där ute och vill inte sitta fast med överraskande räkningar hos veterinärer eller sjukhus om deras älskade husdjur blir sjuka eller sjuka.

Vi får regelbundet frågor om försäkringsalternativ för husdjur och som ett resultat har vi ett alternativ för dig, våra läsare, att granska.

Masii Group/Thai Viwat Insurance presenterar prisvärda, heltäckande försäkringsalternativ för våra läsare, för dem som behöver det för en eventuell framtida resa till Thailand.

  Om du vill veta mer, klicka här. För våra engelska läsare, ändra språket till engelska, övre högra hörnet.

Eller fyll i ett kontaktformulär nedan:

Friskrivningsklausul: Masii/Thai Viwat Insurance är en separat enhet från TPN National, som inte äger eller driver dem, och alla frågor eller funderingar om deras planer bör riktas till dem, inte till TPN-media. Genom att klicka på länken ovan kommer du till en tredje parts webbplats. TPN National förblir opartisk och neutral när det gäller alla viktiga beslut när det gäller läsarnas köp och beslut och presenterar denna plan helt enkelt som ett alternativ för våra läsare.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/