Bare Knuckle Fighting Championship tillkännages officiellt för ikväll i Pattaya

Pattaya –

Bare Knuckle Fighting Championship tillkännagavs officiellt igår (17 decemberth) som kommer att hållas ikväll (18 decemberth) i Pattaya.

Presskonferensen BKFC Thailand 1st 'The Game Changer' hölls igår på Royal Cliff Hotel Group.

Fighting mästerskapet kommer att hållas i Pattaya Exhibition and Convention Hall (PEACH) i kväll.

Det kommer att finnas en LIVE-ström av striderna på BKFC. Biljetter finns till försäljning nu på alla Thai Ticket Major-butiker eller genom att klicka på länken: https://www.thaiticketmajor.com/sport/bkfc-thailand-2021.html

BKFC Thailand 1 "The Game Changer" presenteras av Nick Chapman, tidigare MMA-mästare och VD för BKFC Thailand, och hans medarbetare.

Bare Knuckle Fighting Championship kommer till Pattaya den 18 december, bara några dagar bort!!!

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.