Motorcykelförare skadades allvarligt i en påkörningsolycka i Pattaya

Pattaya –

En kvinnlig motorcykelförare har ådragit sig allvarliga skador efter att ha blivit påkörd av ett okänt fordon i södra Pattaya under den senaste helgen (17 december)th).

Räddningspersonal underrättades om olyckan klockan 3:30 fredagen den 17 december på South Pattaya Road i Nongprue.

De första insatserna anlände till platsen för att hitta den kvinnliga motorcykelföraren som låg på södra Pattayas väg och blödde kraftigt och hade svår smärta. Hon fördes i hast till ett lokalt sjukhus, även om hennes namn inte släpptes till pressen.

Vittnen berättade för TPN media att den skadade kvinnan svängde in på South Pattaya Road från en sidogata när hon blev påkörd. Tyvärr fanns det inga tydliga vittnesrapporter om det andra fordonet som var inblandat i olyckan.

Pattaya-polisen kontrollerar dock CCTV-bilder i närheten för att hitta den påkörda föraren för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.