Pattaya håller "Pattaya Festival 2021" på julhelgen för att fira stadens 60-årsjubileum

Pattaya –

Pattaya stad kommer att fira sitt 60-årsjubileum med parader, kulturella och historiska shower, konserter, mat och fyrverkerier på "Pattaya Festival 2021".

Planeringsmötena hölls tidigare förra veckan i stadshuset (14 decemberth) och leddes av Pattayas borgmästare Sontaya Kunplome.

Borgmästare Sontaya berättade för TPN media, "60-årsjubileet för Pattaya City och de åtföljande firandet kommer att vara från och med den 24 decemberth till december 25th på Central Pattaya Beach nära Central Festival.”

"Många shower kommer att framföras, inklusive en titt på staden ur ett historiskt perspektiv och kommer att ge besökarna chansen att uppleva Pattayas rika och mångsidiga historia. Fyrverkerier för 60th jubileum och konserter kommer att spelas båda dagarna från 5:00 och framåt på Central Pattaya Beach.”

"Höjdpunkten av firandet kommer att vara sju parader från regeringen och den privata sektorn längs Pattaya Beach Road med mer än 300 personer, flottor, band och speciella uppträdanden." avslutade borgmästaren.

TPN media kommer att tillhandahålla ett fullständigt schema över parader, konserter, fyrverkerier och vägavstängningar senare i veckan när informationen blir klar.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.