Pattaya City tillkännager strikta regler för New Year's Countdown-festivalen - endast dubbelvaccinerade OCH nyligen testade för Covid-19 kan delta

Pattaya –

Pattaya City har meddelat att personer som vill delta i Pattaya Countdown 2022 festivalkonserter på Bali Hai Pier på nyår MÅSTE slutföra dubbla doser av Covid – 19 vacciner OCH visa bevis på ett färskt Covid-19 ATK-test.

Ett möte för att besluta om reglerna hölls i Pattayas stadshus under den gångna helgen och leddes av Pattayas biträdande borgmästare Wuttisak Ruemkitkan.

Mr. Wuttisak sa till TPN media, "Människor som vill delta i Pattaya Countdown 2022-evenemanget MÅSTE slutföra dubbla doser av Covid -19-vacciner genom att visa sin certifiering via "Mor Prom"-mobilapplikationen tillsammans med ID-kort/pass OCH bevis på ett ATK-resultat (snabbt antigen Covid-test) (endast läkarintyg/godkänd klinik eller sjukhus) inte mer än 72 timmar före nyårsevenemangen, från 29 december till 31 december.”

"Alla måste bära en ansiktsmask. Ingen mat eller dryck är tillåten på konsertområdet, särskilt alkohol. Vi kommer att ha 2,500 7,000 stolar framför scenen med en meters utrymme för varje stol. Omgivningen kan dock hantera upp till XNUMX XNUMX personer.”

"Vägarna nära Bali Hai Pier kommer att vara stängda för trafik från 3:00 till 2:00 den 29 decemberth till december 31st. "

TPN-media noterar att detta är den första festivalen där tjänstemän ber om både ett test- och vaccinbevis, det var normalt det ena eller det andra vid de senaste musikfestivalerna och evenemangen. Detta är dock ett nationellt Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) riktning för nedräkningshändelser. Ovaccinerade personer eller de som inte vill göra ett test kanske kan se eller höra händelsen på avstånd, men kommer inte att kunna gå in på scenområdet.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.