Thammanoon ledde sitt team för att ta segern i Pro-Am-evenemanget – Singha Thailand Masters 2021

Sunsern Seetisarn biträdande direktör för turistmyndigheten i Thailand, Chiang Rai Office – gratulerar det vinnande laget i Pro-Am-evenemanget - Singha Thailand Masters 2021 på Santiburi Country Club. Turneringen hölls den 15 december 2021 för att främja professionell golf i Chiang Rai bland utländska turister och golfentusiaster samt för att bygga upp en bra image för Thailand som en av de mest populära turistdestinationerna.

Chiang Rai -

Thammanoon Sriroj ledde "Singha Chiang Mai"-laget för att ta seger på All Thailand Golf Tour Singha Thailand Masters 2021 hölls tidigare den 15 decemberth, 2021.

 

All Thailand Golf Tournament tillsammans med partners och Thailands turistmyndighet (TATorganiserade den professionella golfturneringen i Chiang Rai för att främja resor bland utländska turister och golfentusiaster samt för att bygga upp en bra image för Thailand som ett av de bästa-of-Tänk på turistmål.

 

Singha Thailand Masters 2021, hålls mellan 16-19 December 2021 på Santiburi Country Club, Chiang Rai och det är varmt-upp Pro-Am-evenemanget som hölls den 15 december 2021 var båda en succéTill slut var Thammanoon Sriroj överlägsen andra och vann mästerskapet i en spännande och rolig atmosfärEvenemanget organiserades strikt enligt säkerhetsåtgärder och standarder som fastställts av Folkhälsoministeriet, Center for Covid-19 Lägesadministration (CCSA)och Chiang Rai.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/