TrustGolf Tour för att introducera Asian Mixed i februari 2022

Thailand TrustGolf Tour understryker sin överlägsenhet som en av de ledande turnéerna i kungariket eftersom den kommer att organisera den inledande TrustGolf Asian Mixed i februari 2022.

Det inledande TrustGolf Asian Mixed är ett tresanktionerat evenemang av TrustGolf Tour, Asian Tour och Ladies European Tour. För första gången kommer Thailand att vara värd för den enda internationella golfturnering som ställer män mot kvinnor.

TrustGolf Asian Mixed som erbjuder rankingpoäng för spelare på Asian Tour för herrarna och LET för damerna kommer att fungera som det nya fenomenet som presenteras av TrustGolf Tour efter framgången med Thailand Mixed-serien denna säsong.

Hittills har fyra Thailand Mixed-avsnitt som presenterats av TrustGolf arrangerats under 2021. TrustGolf Tour avslutar året med "The Last Chapter 2021" på Aquella Golf and Country Club i Phang Nga mellan 28-31 december. Resultaten från The Last Chapter och öppningsevenemanget Thailand Mixed i januari 2022 kommer att användas för att välja spelare till Asian Mixed.

Den högsta totala prissumman på 5 miljoner Bt kommer att vinnas i den femte och sista kretsen av Thailand Mixed på pittoreska Aquella. Topp 80 spelare från TrustGolf Tour Order of Merits plus 40 fler sponsorinbjudningar kommer att vara i aktion under årets sista kapitel.

Ett fantastiskt fält av deltagare inklusive Thai No 1 Jazz Janewattananond, tvåfaldig mästare Prom Meesawat, 2021 All Thailand Golf Tour Order of Merit-vinnare Sadom Kaewkanjana, 2021 ATGT Rookie of the Year-vinnaren Denwit David Boriboonsub, Wizkid Ratchanon Chantananuwat och lokala ledande kvinnliga golfare inklusive Arpichaya Yubol, den enda kvinnliga vinnaren i Thailand Mixed, LPGA-veteranen Pornanong Phatlum och den blivande Channettee Wannasaen har anmält sig till turneringen.

För att fira det sista stoppet för 2021 Thailand Mixed, kommer en unik l fotosamtal-aktivitet och en speciell Pro Am under Christ Mas-temat att visas upp i The Last Chapter.

Thailand Mixed arrangeras av TrustGolf, ett inomhusträningscenter med avancerad teknologi. Det stöds av Thailands Sports Authority, National Sports Development Fund, Ministeriet för turism och sport, Bangkok Bank, B.Grimm Company, Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Center for Covid-19 Situation Administration, Aquella Golf and Country Club och S.Khonkaen.

...................................................................

Om TrustGolf

 TrustGolf, ett inomhusträningscenter med avancerad teknik, har stöttat internationella turneringar inklusive "TrustGolf Women Scottish Open", en Ladies European Tour som samsanktionerats med LPGA Tour-evenemanget mellan 2021-2025. Ett stort antal världsledande golfare anmälde sig till evenemanget som bidrog till att främja en god image för Thailand. Dessutom fick thailändska kvinnliga spelare, under stöd av TrustGolf, möjligheten att tävla i det europeiska evenemanget.

TrustGolf stödjer även thailändska spelare på den globala scenen. Företaget skrev på med Thai No 1 Jazz Janewattananond, den nuvarande nr 1-spelaren på Asian Tour. Andra spelare som sponsras av TrustGolf inkluderar Prom Meesawat, Pavit Tangkamolprasert, Danthai Boonma, Wichanee Meechai, Kanphanitnan Muangkhumsakul och Prima Thammaraks.

Under 2021 kommer totalt fem Thailand Mixed som arrangeras av TrustGolf-serien, en TrustGolf-turné, att hållas 2021 med prispengar på 17 miljoner Bt att vinna.

När det gäller amatör- och juniornivåer arrangerade TrustGolf TrustGolf Thailand Masters 2019, Pro-Am Championship Powered by TrustGolf och Thai Academy Golf Team Championship 2020.

Företaget skapar också Trust Golf Scholarship för att stödja unga spelare och ge möjlighet att tävla i Thailand Mixed som arrangeras av TrustGolf-evenemang 2021. Det organiserade också projekt och turneringar för unga golfare som TrustGolf-stipendiet, Golf to School och TrustGolf Amateur Qualifier 2021 som valde ut spelare att tävla i Women Amateur Asia Pacific-WAAP), IMG Academy Juniors World Florida Challenge.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/