Kvinnlig pickupchaufför kraschar in i en buffel i Chonburi, både förare och buffel skadade

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Ban Bueng –

En buffels ben bröts efter att ha blivit påkörd av en pickup i Ban Bueng medan föraren av lastbilen har fått flera måttliga skador.

Ban Bueng-polisen underrättades om olyckan tidigare i veckan vid midnatt i Nong Bondang-distriktet. Polis anlände till platsen för att hitta den kvinnliga föraren, Preeyaphon Tanakornchaiyakarn, 29. Hon hade ådragit sig olika måttliga skador men var medveten om och kunde prata med den associerade thailändska pressen samtidigt som hon fick medicinsk hjälp.

Preeyaphon sa: "Jag körde min pickup på väg till Bangkok. När jag kom fram till en kurva var området för mörkt och två bufflar sprang ut framför mig. Jag kunde inte stanna innan jag kraschade in i en av bufflarna. Jag tappade kontrollen över min pickup och körde in i busken och ett dike i närheten.”

Supatra Mueansomboon, 33, en passagerare, hade ådragit sig mindre skador och avböjt medicinsk hjälp.

Buffelns ägare, Dassakorn Chaiyawut, 34, sa till polisen: "Det är min buffel. Dess ben bröts från kraschen och kommer att föras till en kvalificerad buffelveterinär och boskapskontor för hjälp.”

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Ban Bueng-polisen fortsätter sin utredning och planerade enligt uppgift att ytterligare intervjua Chaiyawut om varför hans djur var lösa på natten på en ganska berest väg.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.