Chonburi-guvernören släpper uppdaterade beställningar sent på kvällen kring Covid-19 och mat- och dryckesställen

Uppdatering: Chonburi-guvernören släppte en ny order sent i går kväll strax före midnatt specifikt för mat- och dryckesföretag, särskilt de som säljer alkohol i Pattaya, Nongprue och Banglamung.
-==-=-=-
I likhet med beställningen vi lade upp igår, som du kan läsa HÄR, följande saker måste ske:
1. All personal, inklusive musiker, artister, underhållare, etc måste ta ett snabbt antigen Covid19-test dagligen.
-=-=-=-=
2. Alla kunder, oavsett storleken på lokalen och oavsett kundens vaccinations- eller återhämtningsstatus, måste ta ett Covid-19-antigentest inom 72 timmar efter den aktuella tidsperioden för att äta in. Lokalen kan ordna med testning på plats eller acceptera kvalificerade testresultat.
-=-=-==-=-
3. Om en lokal är ovillig eller oförmögen att uppfylla de två första punkterna måste de stängas omedelbart tills/om restriktionerna lättas.
-=-=-=-=-=
Det finns INGET utgångsdatum, beställningen är tills vidare.
Som referens är beställningen på thailändska nedan eller hittas på Chonburi PR Facebook här.:
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/