Läsare Talkback-resultat: Vad är DITT nyårslöfte?

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare. Här är resultaten från vår senaste fråga...

Förra veckan frågade vi dig följande:

Vad är DITT nyårslöfte?

Kontexten bakom denna fråga var:

För många var 2021 sämre än 2020, utan tvekan så i Pattaya som innebar ett alkoholförbud på åtta månader, och många företag, som Pattayas berömda barer och nattliv, stängde under större delen av året. Vänner gick förlorade och många människor kämpade, med bilder av hungriga människor som stod i kö i timmar under den stora sommaravstängningen som gick viralt i Pattaya. Många hoppas att 2022 blir ett bättre år, men det återstår att se. Vad är DITT nyårslöfte?

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest olika svaren för att lyfta fram olika synpunkter. Uppenbarligen, wJag kan inte lägga upp allas åsikter här så välj en mängd olika åsikter. Som alltid är åsikterna och uttalandena nedan läsarens egna och återspeglar kanske inte TPN-medias. Det har gjorts mindre ändringar endast för stavning och grammatik:

John D: Mitt nyårslöfte är att inte göra några fler nyårslöften

-==-=-=-=-

Fred CI kan aldrig behålla dem, så ingen i år. Varför bry sig?

-=-=-=-=-=-

David Mac - Samma som förra året. Gå ner i vikt och uppgradera flickvännen för en nyare modell!

-=-=-=-=-=-

Andrea S-Jag kommer att få sex vacciner och ett tredubbelt plåster i ansiktet, och sedan kommer jag med stolthet att stänga in mig i mitt sovrum, ensam och isolerad, fruktad allt.

Ja, jag vill gå med i massorna och äntligen vara lycklig.
Förhoppningsvis kommer min normala IQ att sjunka så lågt som fårens och jag kommer att leva lycklig som dem, och vara tacksam mot min regering för att de har skyddat mig, för resten av mitt liv.
-=-=-=-=-=-
Mike R-För att gå ner lite i vikt hatar jag tyvärr träning.
-==-=-=-=-=
Robbie – Att bli fullare än 2021. Det här kommer att bli en stor utmaning för mig.
-=-=-=-=-=-
NS-Att spendera mindre tid på alla sociala medier och nyheter. TPN, du gör generellt sett ett bra jobb, men jag tror att stänga av all media, vänster, höger, center är det bästa sättet att hantera denna oändliga Covid BS.
-=-=-=-=-=-=-
Irfan S-Att komma tillbaka till Pattaya för första gången på över två år. Vänligen ðŸ™
-=-=-==-=-=-=
Karl I-Att ge tillbaka mer till mitt lokala samhälle och stödja de behövande.
-=-=-=-=-==-=
Isis C-För att spendera mer tid på att lära mig thailändska, jag suger seriöst! Jag måste spänna mig och verkligen lära mig i år!

Det var det för den här veckan! Håll utkik efter ännu en läsar-talkback VÄLDIGT snart! Vi uppskattar ALLAS feedback och tankar! Om du inte fick chansen att svara, berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/