Allvarligt skadad tonårsmotorcykelförare hittades på järnväg efter att ha kraschat in i en SUV i Chonburi

FOTO: Wisarn Sangjaroen / komkhaotuathai

Chonburi –

En tonårig motorcykelförare som fick allvarliga skador hittades på en järnväg efter att ha kraschat in i en SUV i Bor Thong-distriktet.

Bor Thong-polisen underrättades om olyckan på onsdagen strax före gryningen (5 januarith) på Bor Thong – Nong Samet Road i Tat Thong underdistriktet.

De kom till platsen för att hitta Petch Khuenkaew, 19, liggande på järnvägen. Han var medvetslös och fördes till ett lokalt sjukhus. På vägen i närheten hittade polisen den skadade motorcykeln och suven.

FOTO: Wisarn Sangjaroen / komkhaotuathaiaf

SUV-föraren, Mr. Chaiwit Taweepongjorapas, 53, berättade för TPN-media, "Jag svängde in på en bensinstation när motorcykelföraren kraschade in i min SUV. Motorcykeln hade inte sin strålkastare tänd. Vägen var väldigt mörk och jag kunde inte se. Jag ringde omedelbart efter räddningstjänst.”

Polisen fortsätter sin utredning och granskar CCTV för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du Covid-19/reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.