Stor brand bryter ut i Chai Nats täta samhälle på onsdagen, dödade två människor och skadade mer än 30 hus

Chai Nat –

Två människor dödades och mer än 30 hus förstördes under en stor brand i Mueang-distriktet i Chai Nat tidigt på onsdagsmorgonen den 6 januari.

Mueang Chai Nat-polis och brandmän skyndade sig omedelbart till platsen efter att ha larmats om branden i Soi Phrom Prasert 2 vid 3:00-tiden. kommersiella byggnader, inklusive pappersbutiker, guldbutiker och kommunikationsutrustningsbutiker eftersom det var ett tätt samhällsområde.

Inledningsvis rapporterades tre skadade och två dödsfall från händelsen. De omkomna var en äldre man och en sängliggande patient som enligt uppgift var instängda i brinnande hus. En brandman fördes till ett lokalt sjukhus efter att ha blivit medvetslös efter att ha andats in rök.

Tjänstemän ägnade nästan sex timmar åt att släcka den stora branden innan de först kunde uppskatta skadorna och undersöka området runt klockan 10:00. Under tiden upptäcktes de avlidna på platsen och fördes till ett lokalt sjukhus för obduktion.

Foto med tillstånd: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.