Tre personer döda efter att man enligt uppgift skjutit ihjäl sin fru och blivande svärson innan han hängde sig själv under sin dotters födelsedagsfest i ett hem i Mueang Chonburi-distriktet

FOTO: MGR Online

Chonburi –

En arbetslös man dog efter att ha skjutit ihjäl sin fru och blivande svärson innan han hängde sig själv under sin dotters födelsedagsfest i ett hem i Mueang Chonburi-distriktet i natt (12 januari)th).

Hans två döttrar, en vuxen och en minderårig, bevittnade hela den chockerande händelsen där den yngre dottern fick en skottskada i foten.

Polis och räddningstjänst anlände till huset i Nong Ree-distriktet för att hitta tre döda kroppar. Detta inkluderade Ms. Malee Sangkrajui, 46, och Mr. Eakkachai Pruetipaitoon, 31. Båda offren hade skjutits i huvudet med ett skjutvapen. Kroppen av Winai Pupakdee, 52, hittades hängande i en trappa.

En pistol hittades på andra våningen. En åttaårig dotter till Winai, vars namn undanhölls på grund av att hon var minderårig, hade fått en skottskada i foten. Hon fördes till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp.

Sasinapa Pupakdee, 26, som inte skadades, sa till Mueang Chonburi-polisen följande: "Mina föräldrar (Ms Malee och Mr. Winai) bråkade om pengar. Min far hade nyligen blivit arbetslös. Vi hade en födelsedagsfest för mig själv när bråket började. Min pappa frågade mig om vi ville vara familj och ville vara tillsammans. Jag sa ja. Efter det tog min far plötsligt fram en pistol och sköt min mamma och min pojkvän utan förvarning (Mr. Eakkachai).â€

FOTO: MGR Online

†Fler skott avlossades och min yngre syster sköts i foten. Jag sprang iväg från huset med henne och hjälpte henne springa på grund av hennes skada, för att be om hjälp från min granne.” tillade Sasinapa.

Grannen, herr Watcharakorn Poejaroen, 36, sa till Chonburi-polisen: "Jag lät dem komma in i mitt hus innan jag låste dörren och ringde polisen. Vi gömde oss inne medan vi väntade, rädda att Winai skulle komma efter oss.â€

Polisen i Mueang Chonburi tror att Winai hängde sig själv medan hans döttrar sökte skydd hos grannarnas hem. Den tragiska händelsen är fortfarande under utredning och polisen försöker ta reda på vad som exakt ledde till mordet och självmordet.

Från och med i morse förväntas den yngre dottern återhämta sig helt från sin skottskada i foten, även om den känslomässiga skadan från händelsen kommer att pågå mycket längre. Polisen i Mueang Chonburi uppgav att psykiatriker kommer att hjälpa de överlevande.

Lider DU eller någon du känner av depression, känner dig nedstämd eller bara behöver någon att prata med? Det finns människor där ute som bryr sig och vill prata med dig. Vi föreslår samariterna i Thailand.

Du når dem genom att klicka här och det är helt gratis.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.