Man ska ha knivhuggit sin flickvän till döds för att ha varit otrogen mot honom innan han försökte ta livet av sig i Banglamung

Banglamung –

En man ska ha knivhögg sin flickvän till döds innan han försökte ta livet av sig i Banglamung i natt (16 januarith).

Polisen i Nongprue underrättades om händelsen klockan 11:00 i ett hus i Nongprue. Polis, räddningspersonal och Pattaya News anlände till huset för att hitta kroppen av Apinya Sirijanda, 39. Fem knivhugg hittades på hennes kropp totalt enligt räddningsarbetare på platsen.

Herr Teerasak Nakprem, 29, som hade ådragit sig allvarliga skador från vad som såg ut att vara ett självförvållat knivsår, hittades i närheten. En kökskniv och ölflaskor hittades på golvet i rummet.

Noi, efternamn ej angivet, 48, som är en släkting till Mr. Teerasak berättade för TPN media, "Mr. Teerasak berättade för mig att hans flickvän hade ett hemligt förhållande med en annan man och att han hade fått reda på det. Han ringde mig för att berätta att han hade dödat sin flickvän för att han var otrogen och förberedde sig på att ta sitt liv och ville säga hejdå till mig. Jag ringde omedelbart polis och räddningsarbetare och rusade själv till hans hem. Vi anlände för att hitta honom allvarligt skadad, men vid liv. Tragiskt nog hade hans flickvän redan gått bort."

Teerasak fördes till ett lokalt sjukhus där han förväntas återhämta sig från sina sår. Polisen i Banglamung planerar att ta honom i förvar där han kommer att ställas inför rättsliga anklagelser för sin flickväns död efter att han blivit frisk. Han är fortfarande under polisbevakning och självmordsbevakning på en medicinsk anläggning i Banglamung medan han återhämtar sig.

Lider DU eller någon du känner av depression, känner dig nedstämd eller bara behöver någon att prata med? Det finns människor där ute som bryr sig och vill prata med dig. Vi föreslår samariterna i Thailand.

Du når dem genom att klicka här och det är helt gratis.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.