Djurarmén utfärdar larm om rabies i Pattaya efter ett bekräftat fall av en herrelös hund

Följande är en varning från Animal Army Facebook här. Deras uttalanden är deras egna. https://www.facebook.com/AnimalArmyTH/

☣️ RABIESVARNING
⚠️ Bekräftat fall #1: Suan Lalana Village, Pattaya City

Tragiskt nog har ett bekräftat rabiesfall upptäckts i Suan Lalana Village, Pattaya City den 19/01/2022. Personen som varnade stadens myndigheter var en lokal invånare, efter att han blev orolig av en grupp individer som försökte slå en hund med käppar och stenar. Hunden hade tyvärr bitit 5-6 personer och är bekräftad positiv för rabies.

14 dagars varningsmeddelande 19/01/2022 till 02/02/2022. Vänligen rapportera alla djur som uppvisar följande symtom:

▪️ oregelbundet beteende
▪️ överdrivet dreglande
▪️ inte äta
▪️ ovanlig luftbitning
▪️ desorienterad häpnadsväckande

⚠️ Närma dig inte. Om du är orolig för ett djur, vänligen filma det på säkert avstånd, fäst platsen och ring omedelbart 085 093 5954 eller skicka ett meddelande till vår sida.

Vi är en av de enda anläggningarna i Pattaya som erbjuder professionell karantän, men behöver akut din hjälp för att öka våra isoleringsutrymmen. Vänligen donera om du kan, hjälp oss att stoppa spridningen!

 PayPal.me/AnimalArmyTH
Ref: #KARANTÄN

 Animal Army Foundation
Kasicorn Bank
ACC: 081-8-61790-9

 Tack karantänsupportrar Horst & Ye-Soon, Ann Tann och Winnie WY Koo. Det krävs en armé!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/