77-årig motorcykelförare dör framför sitt hem efter att ha blivit påkörd av en pickup i Ban Bueng

FOTO: Wisarn Sangjaron / Toppnyheter

Ban Bueng –

En 77-årig förare har dödförklarats på platsen precis framför sitt hus efter att hans motorcykel kolliderade med en pickup i Ban Bueng-distriktet.

Räddningspersonal underrättades om olyckan på vägen Nong Chark – Hua Goonjae i Nong Chark-distriktet under den senaste helgen. De kom till platsen för att hitta den skadade motorcykeln under en svart pickup.

Somphon Suyaithams kropp, 77, hittades liggande på vägen. Han troddes ha dödats omedelbart i olyckan. Nära hans kropp låg en förseglad låda med öl som han hade burit.

Herr Somphons son, vars namn undanhölls på begäran, berättade känslomässigt till polisen i Ban Bueng: ”Min far gick ut för att köpa öl för att sälja från en grossist till vår lilla livsmedelsbutik. Jag hörde ett högt ljud framför vårt hem, där vi också har vår mataffär. Jag sprang ut innan jag upptäckte att min pappa dog framför vårt hus efter att hans motorcykel kolliderade med pickupen.”

Lastbilschauffören, som av Ban Buengs polis endast namngavs som Jiranuch, 27, sa till polisen: "Motorcykelföraren korsade omedelbart vägen. Jag kunde inte undvika kollisionen."

Ban Bueng-polisen fortsätter sin utredning för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.