Treårig pojke drunknar på Bangsaen Beach

FOTO: Sarayut Boonrueng / Khaochad

Bangsaen, Chonburi –

En treårig pojke drunknade tragiskt på Bangsaen Beach i Mueang Chonburi under en familjesemester denna vecka.

Räddningspersonal underrättades om incidenten vid Bangsaen Beach i Saensuk sub-distrikt tidigare i veckan. De kom till stranden för att hitta den treårige pojken, som redan hade dragits upp ur vattnet. Han fördes till ett lokalt sjukhus där han dödförklarades vid ankomsten.

Pojkens mamma, Anusara Yawichai, sa känslomässigt till räddningsarbetarna: "Vi är från Samut Prakan och var på familjesemester. Medan vi var på stranden försvann min son för bara några sekunder från min syn. Vi sökte efter honom innan en annan strandbesökare (Kittipan Manopiyana) sa till mig att de senast såg honom nära den flytande bron. De hjälpte mig att söka efter min son i vattnet innan vi tragiskt nog hittade honom delvis nedsänkt."

Mr. Kittipan Manopiyana, 61, vittnet som hjälpte till i återhämtningsarbetet, berättade för TPN media, "Jag gick ner i vattnet eftersom jag är en stark simmare för att hitta pojken och dra upp honom innan han gav första hjälpen medan vi väntade på räddningstjänst men det var för sent."

TPN media sänder sina kondoleanser till familjen till det unga offret.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.