Oidentifierad manskropp hittades flytande i Pattayas hav

Pattaya-

En oidentifierad manskropp upptäcktes flytande i Pattayas hav igår (28 januarith).

Pattayas polis underrättades om en kropp i havet mellan Koh Sark och Koh Larn av en lokal fiskare i går eftermiddag, den 28 januari. Polis och räddningsdykare anlände för att hitta kroppen av en oidentifierad man som flyter med ansiktet nedåt i vattnet utanför Jomtien Beach.

Mannen var klädd i en svart t-shirt och svarta byxor. Inga identifikationshandlingar hittades med kroppen. En buddhistisk amulett hittades runt hans hals.

Polis och kriminaltekniska utredare trodde att mannen dog minst två veckor innan hans kropp återfanns. Polisen arbetar med att identifiera kroppen och dödsorsaken samt granska försvunna personers anmälningar. Mannens nationalitet och ålder var inte heller officiellt släppta eller identifierade.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du Covid-19/reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.