Guldrånare kommer undan med 600,000 XNUMX baht från en pantbank i Si Racha

FOTO: Wisarn Sangjaroen / Toppnyheter

Si Racha-

En guldbutiksrånare skyndade iväg med guld värt mer än 600,000 31 baht från en pantbank i Si Racha igår (XNUMX januari).

Si Racha-polisen underrättades om händelsen klockan 3:20 igår vid en pantbank i Surasak-distriktet.

Brottsbekämpning anlände till pantbanken för att hitta personalchefen, Prapatsorn, 27, som väntade på polisen. CCTV-filmer från pantbanken verkade visa en manlig misstänkt som bar hjälm komma in i pantbanken med ett blad. Han krossade glaset på en monter innan han tog flera guldföremål.

Prapatsorm berättade för polisen, "Han riktade kniven mot oss innan han tog guld till ett värde av mer än 600,000 XNUMX baht. Han bar en hel motorcykelhjälm så vi kunde inte se hans ansikte."

Si Racha-polisen jagar den misstänkte för ytterligare rättsliga åtgärder.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.