Inga oljespår hittades i Mae Ram Phueng och närliggande stränder i Rayong, bekräftar den thailändska marinen idag

Rayong –

Oljespår från utsläppet från Star Petroleum Refining Public Company hittades inte längre i Mae Ram Phueng Beach och i det närliggande havet av Rayong, enligt den thailändska marinens rapport idag, den 3 februari 2022.

Rayongs myndigheter, ledda av 1:a sjöfartsområdets kommando, turismoperatörer, lokala invånare och civila miljösocialister hade bedömt situationen för råoljeutsläppet i Mae Ram Phueng Beach under lågvattenperioden för att säkerställa att det inte fanns några spår av olja. i området, efter den kungliga thailändska marinens avsiktsförklaring att inspektera området i går.

Marinen tillkännagav också stängningen av centret för att förhindra och eliminera vattenföroreningar (olja) och andra akutavdelningar som inrättades för att lösa utsläppssituationen. Vissa trupper var dock fortfarande utplacerade i 24 timmar för att övervaka möjligheten av oljefläcken som kan finnas kvar och rinna till stranden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.