Visste du att vi erbjuder våra originalnyheter från Thailand och Pattaya på SEXTON olika språk?

Hej Pattaya nyhetsläsare!

Eftersom Pattaya är ett tvåspråkigt område med turister och invånare från hela världen vill vi säkerställa att vi tillhandahåller innehåll på språk som våra läsare är mest bekväma att använda.

Därför ville vi påminna våra läsare om att vi erbjuder sexton olika språk och vill fortsätta att förbättra och utöka det i framtiden. Vi har nyligen under de senaste två veckorna utökat från ytterligare åtta språk till sexton!

Läs mer nedan:

För närvarande erbjuder vi följande:

engelska, på den webbplats du är på nu, Thepattayanews.com

Thai, kl thepattayanews.co.th. Innehållet här kan ofta vara annorlunda än de andra språken eftersom vi är fokuserade på vår lokala thailändska community och deras intressen skiljer sig ofta från utländska ex-pats.

https://web.facebook.com/thepattayanewsthai/ Facebook för thailändska

  Franska, tyska, ryska, mandarin, japanska, italienska, holländska, polska, svenska, finska, grekiska, koreanska, arabiska och spanska alla tillgängliga från antingen rullgardinsmenyn högst upp på skärmen (vanligtvis till höger). hörn) eller från:

https://pattayanews.jp/ japanska

https://thepattayanews.de/ tyska

https://thepattayanews.es/ spanska

https://thepattayanews.cn/ Mandarin

https://thepattayanews.fr/ franska

https://thepattayanews.ru/ ryska

https://thepattayanews.it/ italienska

https://thepattayanews.nl/ Dutch

https://thepattayanews.pl/ polska

https://thepattayanews.se/ svenska

https://thepattayanews.fi/ finska

https://thepattayanews.gr/ grekiska

https://thepattayanews.kr/ koreanska

https://thepattayanews.ae/ arabiska

Vi har nyligen gjort stora förbättringar av alla språksidor så du bör se betydande förbättringar om du provat dem tidigare och hittat problem.

Vi bygger också Facebook-sidor, många som tekniskt sett är live nu men några är fortfarande under uppbyggnad för varje språk.

Våra vanliga läsare berättar för oss att dessa programvarudrivna översättningar genom en översättningspartner, som fortfarande är vårt ursprungligt skrivna, icke-aggregerade arbete, är mycket bättre än Google translate, Facebook translate eller alternativ. Vi fortsätter att arbeta med detta bakom kulisserna och kan komma att lägga till fler språk i framtiden. Tack för ditt stöd när vi fortsätter att förbättra oss.

Adam Judd

Delägare, TPN media

Februari 4th, 2022

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/