Pickup-förare kraschar in i SUV och Pattaya sopbil när han försöker en U-sväng

Pattaya –

En pickup krockade in i en SUV och en sopbil i Pattaya vid lunchtid igår (5 februari)th).

Pattayas polis underrättades om händelsen klockan 12:30 framför en bensinstation på Sukhumvit Road i Nongprue.

Räddningspersonal kom till platsen för att hitta den vältade sopbilen, den skadade SUV:n och den skadade pickupen på vägen. Sopbilschauffören, Mr. Somkit Sukwiset, och en sopsamlare, Mrs. Ta Sukwiset, hade ådragit sig lindriga skador. Båda fick medicinsk hjälp. Olyckan orsakade betydande trafikförseningar under den normalt hektiska lunchtimmen.

Lastbilschauffören, Wakkaluck Puratapanya, berättade för TPN media, "Jag gjorde en U-sväng innan jag kraschade in i en SUV som fick SUV:n att krascha in i sopbilen."

Föraren av SUV:n vägrade prata med pressen eller identifiera sig för media.

Pattayapolisen fortsätter sin utredning för ytterligare sannolika rättsliga åtgärder.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du Covid-19/reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.