Tysk medborgare hittades död i ett brinnande hus i Kanchanaburi i morse

FOTO: Manager Online

Kanchanaburi –

En 50-årig tysk medborgare hittades död i ett förstört hus i brand i Mueang-distriktet i Kanchanaburi tidigt på morgonen den 7 februari.

Polisen och brandmän i Kanchanaburi anlände till platsen runt 3:30. efter att ha blivit varnad om brandincidenten i en Kanchanaburi-villa i Tha Makham-distriktet. Ett tvåvåningshus sågs brinna av räddningspersonal vid ankomsten. Mer än 10 brandbilar sattes in och det tog cirka två timmar att släcka den stora branden.

En kropp av en tysk medborgare, vars namn inte angavs enligt vår redaktionella policy i avvaktan på kontakt med släktingar och familj, hittades hängande i köket på den nedre våningen. Ventiler till tre bensintankar i närheten av hans kropp öppnades. Lokala medier rapporterade också att det fanns ett spraymålat meddelande på väggen skrivet med förbannelseord och sorgsna uttryck.

Enligt kriminaltekniska enheten hittades även ytterligare två gastankar med öppna ventiler på husets andra våning. Tjänstemännen antog att den avlidne skrev meddelandena innan han brände huset och hängde sig.

FOTO: Manager Online

I förhöret med hans 60-åriga thailändska fru framkom att mannen var ägare till en elektronikbutik i Tyskland. Båda träffades och gifte sig innan de flyttade till Thailand. De köpte och bodde i det här huset i mer än 20 år.

Hon sa att hon inte visste vad hennes man hade för jobb, bara visste att han skulle jobba natt på sin dator och vila på dagarna. Hon var skräddare och arbetade vanligtvis hemma men hon bodde nyligen i Phanom Thuan-distriktet i samma provins förra månaden och lämnade sin man att bo ensam i huset. Hon gav inte anledningen till separationen men hävdade att det var vänskapligt.

FOTO: Siamrath

Trots att hon flyttat hemifrån har hon enligt hennes utlåtande uppgett att de båda aldrig hade bråkat efter att ha varit gifta i decennier. Hon blev chockad när hon fick reda på hans död och skyndade sig till platsen så fort hon fick beskedet från sin dotter.

Hans kropp skulle överföras för obduktion på polissjukhuset. Under tiden skulle polisen fortsätta undersökningen för mer bevis och larma den tyska ambassaden i Thailand om hans död eftersom han hade register över livförsäkringar i båda länderna.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.