Tre inhemska turister skadades allvarligt efter att ha fallit från bron på Koh Larn

Koh Larn, Pattaya –

Tre inhemska turister har ådragit sig allvarliga skador efter att ha fallit från en utsiktsbro när ett träräcke gick av på Koh Larn under den senaste helgen.

På söndag (13 februarith) mitt på eftermiddagen fotograferade fyra kvinnliga thailändska turister på en utsiktsbro vid Sang Wan Beach.

Broräcket kvinnorna lutade sig mot sprack och gick sönder, enligt deras utsago, vilket fick de fyra att falla ner från cirka två meters höjd och träffa stenar i havet. Tre av dem fick allvarliga skador. En av dem fick endast lindriga skador. Alla fyra fördes till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp.

Lokala reportrar gick till träbron efter händelsen för att inspektera området, som är cirka 100 meter långt ut i havet. Lokala bybor på Koh Larn hävdade att detta inte var första gången den här bron hade problem och hävdade att andra människor hade fallit tidigare, även om de inte fick så allvarliga skador. Tidigare frågor rapporterades dock inte särskilt mycket i pressen. Denna speciella händelse blev dock viral och drog till sig stor uppmärksamhet på thailändska sociala medier.

Pattayas stadshus fixar nu bron på order från tjänstemän i Pattaya City. Dessutom ges 5,000 XNUMX baht i ersättning från Pattaya City till varje skadad turist.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.