Jomtien och Pattayas affärsoperatörer hjälper sängliggande patienter och behövande

Jomtien, Pattaya –

Företagsoperatörer i Jomtien och Pattaya hjälpte sängliggande patienter och behövande i Pattaya-området på Makha Bucha-dagen i går (16 februari)th).

Affärsoperatörer ledda av Mrs. Lamphueng "Lisa" Hamilton och ett team från Lisa Guest House åkte till olika samhällen i Pattaya-området som var Pattaya Soi 11, Pattaya Soi 3, Soi Viking, South Pattaya Soi 14, Chalerm Phrakiet Soi 13, North Pattaya Beach Soi 2, Nongket Yai Soi 12, Nong Yai Soi 10, Nern Plubwan Soi 8, Soi Khao Noi Boon Sampan Temple, Soi Huayyai och Soi Chaiyapruek.

Nödvändiga föremål som torkad mat, vatten, mjölk och vuxenblöjor gavs till sängliggande patienter och behövande.

Lisa, noterar TPN-media, har varit en framträdande drivande röst i det lokala Jomtien-området för att lagligt öppna nattlivet, baren och underhållningsbranschen och var en av de många ledare som hjälpte till att få ett slut på det åtta månader långa alkoholförsäljningsförbudet på restauranger senast. år. Hon arbetar nu, tillsammans med andra relevanta byråer och företagsägare, på att tillåta barer att lagligt öppna kontra att omvandlas till tillfälliga restauranger och för att lätta på "Covid-19"-restriktioner som tidiga stängningstider och förbud mot dans.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.