Sri Racha ‘pub’ meddelar alla som besökte i samband med Chonburi bekräftade Covid -19-fall

Chonburis folkhälsokontor har idag (18 februari) släppt ett meddelande för att informera ALLA som gick till en pub i Sri Racha för att ta ett ATK-test (snabbt antigen Covid-19) i relation till bekräftade fall av Covid-19 som hittades på platsen.

ALLA som besökte 'Rad 2018 Si Racha (Rad Pub)' i Sri Racha Nakhon Soi 1 från 11 februari till 14 februari från 10:00 till midnatt eller har en sluten kontakt med person eller personal från puben bör göra ett ATK-test ( snabbt antigen Covid -19).

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du Covid-19/reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.