Legendariska Pattaya-rockaren Lam Morrison allvarligt sjuk på intensivvård på områdets sjukhus för blodinfektion, dotter släpper ett uttalande och tackar fansen för stödet

Pattaya, Thailand-

Lam Morrisons dotter, Nattasha Nauljam, släppte ett uttalande på sin Instagram och pratade med TPN-anslutna reportrar sent i går kväll, den 21 februari 2022, om tillståndet för hennes far, den legendariske gitarristen Lam Morrison, som är välkänd i Pattaya.

Instagram-inlägget, som kan ses här, avslöjade att Lam hade en blodinfektion och var på en intensivvårdsavdelning (ICU) i Pattaya och Nattasha bad att alla skulle be för hennes far. Den postades tidigt på morgonen den 21 februari och hon gav en uppdatering till reportrar för bara några timmar sedan, sent på natten.

Nattasha uppdaterade situationen och förklarade att Lam Morrison fortfarande låg på intensiven och fick behandling för en infektion i hans blodomlopp. Det var fortfarande inte klart vilken sorts blod- och bakterieinfektion det var, enligt Nattasha.

Nattasha uppgav dock att hennes pappa mådde mycket bättre än igår när han först togs till intensivvården och att hans styrka hade ökat liksom färgen i hans hud. Hon sa att hennes pappa är en stark kämpe och tror att han kommer att återhämta sig 100% från sin nuvarande sjukdom. Febern han hade i går hade fallit, tillade hon, ett annat gott tecken.

Nattasha uppgav att familjen hade övervägt att flytta Lam till Bangkok men har beslutat att behålla honom i Pattaya för vård vid denna tidpunkt på grund av hans tillstånd och det faktum att de känner att det lokala sjukhuset kan hantera situationen och att familjemedlemmar istället kommer att komma till Pattaya att följa hans framsteg.

Nattasha tackade alla Lam Morrisons fans och alla som önskar honom uppmuntran att återhämta sig och bli frisk. Hon sa att hon är mycket tacksam för alla som har hjälpt till under denna situation, inklusive läkarna på ett lokalt Pattaya-sjukhus.

Lam Morrison är otroligt känd i Pattaya för sina gitarrkunskaper och frekventa framträdanden på lokala nattklubbar och barer, särskilt Hot Tuna på Walking Street. Hans smeknamn är "The Guitar King" av Thailand och har fått en betydande efterföljare under många, många år. Du kan se hans Facebook här.

TPN media önskar att Lam ska bli frisk så snart som möjligt och ger våra tankar till sin familj och uppmuntran under denna svåra tid.

Nedan är en video av Lam som vårt team tog vid hans födelsedag i augusti 2020.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/